The Evergreens

Lidmaatschap

Mocht je na een bezoek aan ons koor enthousiast zijn geworden, kun je je aanmelden als lid. De eerste drie maanden is een proefperiode, met de wederzijdse mogelijkheid om op te zeggen. In die periode zal onze dirigent een stemtest bij je afnemen.
Na die drie maanden hoor je bij ons koor.

Repetities

De repetities vinden plaats op woensdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in de recreatiezaal van de Oosterparkheem, Merelstraat 100 in Groningen. Natuurlijk verwachten we je regelmatig op de repetities. Als je een keer niet kunt, graag afmelden bij het bestuur. Voor de repetitie is het mogelijk om tegen betaling van 0,50 een kopje koffie of thee te drinken. De pauze is van 21.00 uur tot 21.15 uur en ook dan is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee.
We houden twee weken kerstvakantie (gelijk met de schoolvakantie) en in de zomer hebben we in de maanden juli en augustus geen repetities.

Contributie

Het koorjaar loopt van 1 september tot 1 september. De jaarcontributie bedraagt 160,00 en moet worden betaald voor 1 oktober. Opzeggingen dienen voor 1 september binnen te zijn. Indien de opzegging na 1 september binnen komt, leidt dit automatisch tot verlenging van het lidmaatschap. Bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap vindt geen restitutie van de contributie plaats. Het is mogelijk de contributie in twee termijnen te voldoen en wel in de maanden september en februari daaraanvolgend. Elk jaar wordt de contributie voor de zomervakantie vastgesteld.

Koorkleding

De koorleden zorgen zelf voor hun koorkleding. Deze bestaat uit een zwarte broek of rok (met zwarte panty's) en zwarte schoenen en een turkoois shirt/jasje/vestje.

Bladmuziek

Bij toetreding tot het koor ontvang je van ons een pakket met het bestaande repertoire. Hiervoor vragen we een eenmalige bijdrage van 12,50. Nieuw repertoire wordt per mail toegezonden en moet zelf indien mogelijk worden uitgeprint. Eventueel kan het door het koor worden geleverd tegen betaling van 0,05 per A4.